Lõpetada lehmade eksport ja vangis hoidmine ning vasikate eraldamine kohe peale sündi.

Sandra C.N.G. Daroy, Sandra Daroy,
  1. Ühisloomes
  2. Allkirjastamisel
  3. Riigikogus
  4. Järelkaja
205 allkirja
ALLKIRJASTA

795 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

🚫 Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta 🚫

Eesti keeles (allkirjastamisel)Inglise keeles (tõlge)

TALV ON TULEKUL !

Te olete hea inimene. Te olete armastav inimene. Te hoolite enda perest ja enda riigi heaolust. Palun aidake sellele lõpp teha ja allkirjastage see riigikogule saadetav petitsioon. Teaduslikes uuringutes on kindlaks tehtud, et farmiloomadel on vähemalt viie (5) aastase lapse süütuse ja intelligentsuses tase.

Raske on seda sõnadesse panna, nii et palun vaadake video asitõendeid all olevas lisatud dokumentaalfilmi lingis. ANDESTAMATU ning nutma ajav olukord. (501) "EESTIMAA SÜDA ON KAAPERDATUD" LOOMI Lüpstakse öö läbi. Pekstakse & karjutakse. - YouTube

Kas te teate kuidas eestis piima toodetakse ? Kümned tuhanded piinatud loomad. Sajad tuhanded loomad, kümnete aastate jooksul nähtamatuks jäänud.

Mina olen seda näinud ! Ma olen näinud loomade nuttu ja piina.

See pole inimlik !

Pisikeste farmerite lehmi keda vahel nähtakse aasadel, aetakse segi suurte firmadega nagu ESTONIA OÜ, kes on üks mitmest eestis eksiteerivatest põhi fardmidest ning tooraine tootjatest ning edasimüüjatest, teistele suurematele piima ja liha toitainete tootjatele nagu ALMA, TERE, VALIO, RAKVERE Liha jne. jne. Ja kes siis omakorda edasi müüvad SELVER, PRISMA, COOP jne. suur pood kettidele. Need suured poeketid on teadlikud, kust selline inimestele müüdud tooraine pärineb. ESTONIA OÜ on üks mitmetest firmadest, kes niivisi farmitööstus loomi peavad ja väärkohtlevad. (SIGU, LEHMI, PULLE, LAMBAID, KANU jne. jne). Loomadelt saadakse piima ja samadest loomadest saab lõpuks liha, koheselt kui nende otstarve piima tööstuses otsa saab. See asi pole väärikas ning pole inimlik.

Ligiduses olevate era farmerite vabalt liikuvad, ainult mõni kümmend looma, mis on tuhandetes vähemas koguses, kasutadakse ära suitsukattena ! Pisi farmeri toorainet kunagi ei müüda edasi nendes nimetatud suurtes poodides ja kunagi ei kasutatta toorainetes. Pagaritooted, koogid, jäätised, keefirid, juustud, piimad, salatid, vorstid, shokolaadid jne. jne. Estonia OÜ on tooraine tootja, keda kasutavad enamus piima ja keefiri edasi müüjad. Kes omakorda müüvad oma tooteid edasi SELVERILE, COOP, PRISMALE. Nagu Tere, Valio jne. jne. Selliseid firmasid on üle eesti, mitte ainult eesti südames TÜRI ARKMAS, nagu ESTONIA OÜ. Ida, lääs, põhi, lõuna. Igal pool. Neid suur firmasid on mitmeid.

Tuhanded lehamd, pullid ja sead, keda hoitakse kinnistes hoonetes kinni, ei näe kunagi täielikku päikest. TÜRI ARKMAS peidetakse lehmi rehvide küngaste ja kogulate taha. Seda on kohutav näha. Ja need peidetud suured hooned, haisevad täielikult koristamatta virtsa järele, kus lehmad elavad ning petooni peal. Ühes hoones juba on kokku pandud, vabalt üle 200 lehma, kellel pole võimalik normaalselt pikali visata ja puhata, kuna mõlemal pool on raud talad, ning mitte piisavalt ruumi.

Ühes, kolme hoonega koosnevast kompleksis, on vabalt üle 600 lehma.

Nende põlved on kulunud petooni peal elamisest. Neid hooneid on kolm igas kompleksis, PLUSS piima lüpsmishoone, ja see tähendab, et Türi-Arkmas on tuhandeid lehmi. Neid komplekse on vähemalt 5 ühes rajoonis (kolm hoonet igasühes) ja lehmi tuhandeid. Kabalas on nende lehmade lapsed (vasikad), kes on sama moodi sätitud ning samamoodi kasvav arv ! Nende elu on praktiliselt pikkade virtsaste petoonist koridoride vahel, millal rauast väravad kindlalt ees.

Nutt tuleb peale kogu seda asja kohapeal tunnetades ja nähes. Neid lüpstakse vahet pidamatta. Isegi öö läbi, selleks, et kõik olemas olevad lehmad masinatest läbi lasta ja maksimaalne kogus piima neilt päevas saada.

Vasikaid eemaldadakse koheselt peale sündi ema juurest. Seda vabandadakse välja sellega, et lehmale mitte stressi tekitada. Tuleb välja, et lehmadel siiski tekib stress väärkohtlemise käigus ? See samune lehm, kordab seda protsessi 2,3,4 korda, või isegi rohkem enda lühikese piinarikka elu jooksul. Peale seda, lehm saadetakse kohe tapamajja lihaks. Või isegi hullem, kaugetele lähis-ida ja araabia riikide lõpututele pikkadele reisidele, kitsastes, mustades, kohutavates, hirmule ajavates laevades - ELUSANA - aeglaselt suremas valede temperatuuride käes (nagu juhtus tuhandete tibudega "nähtamatud loomad" paljastus filmis". Ja lõpuks kohale jõudes, kui nad on veel elus, kohtab neid aggressiivne tundmatu inimene noaga.

Need lehmad kogevad piina, valu ja depressiooni. Masinad on valusad ja tekitavad haavandeid ja põletikke. Lehmad langevad depressiooni, kuna pojad viiakse koheselt ära ja nad ei näe neid kunagi.

Sama meie kallite vendadega, abitute meestega, pullidega, keda hoitakse salaja kinnistes hoonetes kinni !

Need kes näevad päevavalgust ja lastakse karja pole piisav, ja nede lõpp on sama kohutav elu lõpus - kuna tapamajades ei tehta kriminaal tagapõhja kontrolle, nagu tehakse mujal töödel, inimeste puhul, kes töötavad lastega või haiglates.

Tapamajades ja farmi tööstustes, ei tehta kriminaaltausta kontrolle töölistele. Korduvatel juhtudel on töölised olnud psühholoogiliste traumadega/häiretega aggressiivsed inimesed, vähese treeninguga ja haridustega. Nagu näiteks tapamajade jaoks töötavad vaese hügeeni etiketiga veokite juhid, keda enamus ajal nähakse loomade peale karjumas ja neid veokitele peksmas elektri pulkadega. Loomadele ei anta valu vaigisteid, ega mingeid rahustavaid meetoteid üleriigilistel reisidel, rääkimatta laevadest.

Vaadake ainult neile silma, ja te näete, et nad vajavad meie abi. Geneetiliselt on nad sarnased, kuna kasutadakse opertasioonide käigus sea organeid inimeste jaoks (sea südame klapid, veenid jne.). Lehmad on empaatilised olendid ja nagu lapsed, kes vajavad hoolt ja meie kaitset inimeste eest, kes väärkohtlevad neid.

Palun vaadake seda dokumentaalfilmi ja palun aidake sellele kõigele lõpp teha. Lastele tehakse haiget.

DOKUMENTAALFILM

(501) "EESTIMAA SÜDA ON KAAPERDATUD" LOOMI Lüpstakse öö läbi. Pekstakse & karjutakse. - YouTube

205 allkirja

795 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Anna sellele algatusele oma allkiri!

Allkirjastada saab vähemalt 16-aastane Eesti alaline elanik.
🚫Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta.🚫

Menetlusinfo

Kommentaarid

  1. Palun Allkirjastage ja aidake sellele lõpp teha

    Tere Minu nimi on Sandra Daroy. Olen dokumentaalfilmi produtsent "EESTIMAA SÜDA ON KAAPERDATUD"

    1. Suurtööstused ongi õudsed

      Suurtööstused ehk masstootmine kasutades elusoleneid peaks olema keelatud hoolivas õigusriigis,kus ei koogutata suurtöösturite rahaahnuse ees. Kahjuks ei ole Eesti ei hooliv ega ka õigusriik.

      Olen lugenud läbi algatuse "Lõpetada lehmade eksport ja vangis hoidmine ning vasikate eraldamine kohe peale sündi." ja avaldan toetust oma allkirjaga.
      NimiIsikukoodAllkiri