Ei elektroonilisele hääletamisele.

Henn Leetna,

Kommentaarid

Valimised

Kas on siis riigi poolt palju palutud, et kodanik kord nelja aasta jooksul, läheb käib korra valimispunktis valimas. See on vähim,mida inimene oma riigi jaoks teha saab. Samas sõelub see välja ka need inimesed, kellele riigi käekäik korda ei lähe. Selge on see, et kuni e- hääletus toimub, meie poliitikamaastikul mingeid muutusi ei toimu. Mõttetus. Võitja on ju ammu teada.

  1. Kirjutate: " Samas sõelub see välja ka need inimesed, kellele riigi käekäik korda ei lähe. " Selle mõttekäigu jätkuks - need, kes valimas ei käi jäävad ilma riigi poolt pakutud hüvedest. Näiteks kalastusluba, jahiluba ja annab veel juurde lisada võimalikult palju, et selle isiku eraelu ebamugavaks muuta....küll siis tõuseb ka poliitiline teadlikkus!

  2. Ja veel...ekstremaalolukord...kui riik tahab sellele valimas mitte käijale tõelist käkki keerata, siis ka sada annab organiseerida. Kodanik, kes valimas ei käi on koos perega lennujaamas, passikontroll, pere saadetakse lennukile, kuid kodanikul palutakse korraks passikontrolliga kaasa tulla. Teda hoitakse kontrollis senikaua, kuni lennuk on ära lennanud, siis vabandatakse ja öeldakse, et kõik on korras! Ka nii võib juhtuda!