Ei elektroonilisele hääletamisele.

Henn Leetna,

Kommentaarid

E hääletus on parim pääste meie rahvale ja inimkonnale mis on - pettustest vabanemiseks - seda tuleb ainult õigesti teha - Riigiportaalis!

Kas saab olla midagi veel lihtsamat, mida aru saada, kui seda, et parim mis saab olla, on kindlalt kontrollitav ja tõestatav hääletus - mida ei saa ükski võim petta ega manipuleerida ning mida saab igalt poolt korraldada - just seda elektrooniline hääletus pakub, JUHUL kui selle vahelt võtta see salasepitsejate "must kast" ning lasta hääled selgelt sinna kuhu nad kuuluvad : meile endale nägemiseks, meie enda riigi portaali! Mitte e-hääletuse vastu ei peaks rahvas kisama - sest pettused üle maailma toimuvad kirjedamatud ka ilma e-ta, vaid häälte hävituse vastu on vaja üles tõusta, ja selles osas me ka algatuse tegime, kuid pole neid kirjakeele sõnastajaid, kes selle õigesse vormi nõõd panna suudaks, veel siiani: http://web.archive.org/web/20231124213715/https://rahvaalgatus.ee/initiatives/59942c0e-0bfd-4604-ae61-efb59dc5575c Ei ole ju loogiline, et rahvas nõuaks endale suuremat pettust ja taandarengut, ikka paremuse poole (ja paremale poole) tuleb siin maal minna! Kõik hääled tuleb digida! Siis on nad ka kohe olemas ja ei ole nii kerge enam trikitada kui mingisuguste paberlipikutega mida igakord palveta, et jumal teab kes neid seekord loeb ja kas Coperfield seekord vahetaks kirjakasti õmber või mitte. selge, et välismaa pätid seda asja ei salli, sest see teeb neil tavapärased pettused raskeks, ja vahelejäämised liialt suureks, ja pole vaja ka siin luulutada, et "miks reform sai rohkem e-hääli" sellist utoopilist loogikapuudust pole sellel maal veel varem nähtud, ka siis kui punased pukki hääletati hääletuse teel mis polnudki kunagi päris hääletus siin vabariigi alguses, vaid samamoodi, tuleb vaadata kes neid hääli tegelikult luges kui maarahva vastu linnapunased oma hääletustega võitsid. Aga nüüd, seda enam nad ei saa teha, ja vaja ainult see osa - et rahvas ise ka teaks, et asi aus, korda teha, ja see on kõige lihtsam osa mis teeb kogu protsessi odavamaks ja kõigile arusaadavamaks ja keegi selega midagi ei kaota (vb vandenõunikud ianult) ja Eestlastele puhast Võit! Margus, Võidulast!

  1. Juhul, kui Teil on olemas programm, milline on turvaline ja kontrollitav, siis miks te ei müü seda suurtele riikidele. Hoobilt olete rikkam, kui härrad Gates ja Musk kokku.