Nõuame ERAKORRALISI VALIMISI 2023

Heiki Trakmann,

Kommentaarid

Pisiviga

Tere! Kahe käega poolt! Kas mulle tundub,aga natuke vale sõna vist seal tekstis lõpupoole. Eesti on iseseisev,RIPPUMATU,see rippumatu peaks vist muu sõna olema😊

  1. Täname. Muutsime ära.

  2. See sõna ei olnud vale.- Lihtsalt meie kõnepruuk on ajas muutunud, muutub ka praegu päevast- päeva. Aga isegi praegu, kui tahetakse millegi kohta öelda, et see oleneb või sõltub sellest ja sellest, siis öeldakse: " See asi ripub sellest ära.." Meie põhiseadus pandi kirja 100 aastat tagasi ning lugupidamisest nende inimeste vastu,kes seda tegid,võiksime nende tehtu säilitada sellisena, nagu see kirja pandi.

  3. Erakorralisi valimisi korraldada on suhteliselt keeruline ettevõtmine Eestis, eriti selles valguses, et vabariigi president on seda võimatuks veel kevadel sellel aastal pidanud.Selge on see, peaminister Kaja Kallas on kaotanud enamuse Eestis elavate inimeste usalduse ja jätkata oma ametis tal sisuliselt mandaati pole.Tuleb jätkata survet muutmaks Eestis praeguse eestlastele võõra kultuuri ja väärtushinnanguid peale suruva valitsus koalitsiooni poliitikat.