Kliimaminister ja 40 lugupeetud riigikogu liiget, tunnistage avalikult üles, milleks tuumajaama TEGELIKULT ehitada tahetakse!

Aare Sisask,
  1. Ühisloomes
  2. Allkirjastamisel
  3. Riigikogus
  4. Järelkaja
13 allkirja
ALLKIRJASTA

987 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

🚫 Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta 🚫

Tuumajaama tahetakse ehitada fosforiidi "väärindamiseks" kasumit taotlevatele, enamuses välismaa massadele kuuluvatele börsil tegutsevatele firmadele selles stiilis paljaks röövimiseks, nagu tehti Naurus ja mis äsja lõpetati mitmeski keskaafrika riigis.

Teiseks tunnistage see üles, 100 lugupeetud riigikogu liiget, et TE TEATE, ET FOSFORIIDI JA URAANI KAEVANDAMISEGA AVATUD KARSTI ALAL, MÜRGITATE TE RADIOAKTIIVSETE AINETEGA PEAAEGU KOGU MANDRIEESTI PÕHJAVEE! Inimesed tuleb "ümber asustada", ehk küüditada. Tunnistage, kelle käsul te seda asja niimoodi "suu vett täis" ajate!

Tunnistage asi avalikult üles, vabandage rahva ees ehk ka oma väikeste luiskelugude eest ja võimaldage Eesti rahval, kõrgeima võimu kandjail nii tuumajaama, kui fosforiiditeemal rahvakogu formaadi raames avalikult ID kaardiga identifitseerides vähemalt protsessis kaasa rääkida! Ja seda mitte siis, kui "asukoht on juba valitud", sest siis pole asjal enam nii palju mõtet demokraatia ja õigusriigi seisukohast, supp on juba kohe lahjem ja ebaõiglus ebademokraatlikult sündinud, sest rahvas võib toetada tuumajaama rajamist Viimsisse või Piritale kiuste, et see jaam Eestile tervikuna ohtlik on, kuid Virumaa avatud karsti alale või Venemaa kõrvale mitte. Just asukoht on üks olulisemaid asju, milles rahva kaasa rääkimine oluline on!

Vabandage, kui teete tüõesti tahtmatult teete vigu, see EI ole nõrkuse, vaid tugevuse märk ja teile andestatakse teie vead. Vastasel juhul algatan ma ehk protsessi, et juriidiliselt selgitada välja selle põhiseaduse punkti kehtimine, mis võimaldab põhiseadusliku korra vastase rünnaku puhul kasutada omaalgatuslikku vastupanu. Kogu Eesti rahvuse vastase keemiarünnaku planeerimine vist on põhiseaduse vastane terroristlik plaan? Võibolla see 1 lugupeetav riigikogu liige keda ma nende ülejäänud lugupeetud elukutseliste sekka ei pannud, leiab end üles ja laseb Riigikohtul hinnata, kas praegu "poolsalaja" toimuv on põhiseaduse vastane ja mismoodi käituda on lubatud põhiseaduses kehtivas korras selle asja peatamiseks, parem oleks demokraatlikul viisil.

Kui rahvaenamus tahab demokraatlikult ja globaalselt aina haruldasema ja aina väärtuslikuma maavara puhta vee, mida võiks fosforiidi asemel tankeritega kõrberiikidesse vedada, ära mürgitada ja hakata Coca Colat jooma, siis tuleb vähemusel sellega rahumeelselt leppida. Aga kes siin vähemus on, see tuleb veel välja selgitada! Nagu ka see, miks Eesti maa on välismaa kodanikele müüdav ja topeltkodakondsus praktikas võimalik ja hiilivalt praegu isegi legaliseerimisel seadustes.

See oli sordiini alla surutud vihapurse, vabandan, nüüd on redigeeritud, kuid see demonstreerib, milline viha ebaõiglaselt käitudes väga suurtes massides vallanduda võib. Seega tehke sellest järeldus. Veel pole hilja ja rahvast pole teerulliga üle sõidetud ja rahvast saab reaalselt ID kaardiga arutellu kaasata ja kogu protsessi muuta demokraatlikuks. Ja demokraatia all ei mõtle ma režiimi poolt juhitavat demokraatiat. Härra Putin esindab "juhitud demokraatiat" ja Venemaal vist pole isegi riigiduumat vaja kaasata, et tuumajaama ehitada. Meie riik on aga liiga väike ja veel vähemalt, kodanikele vaba riik.

13 allkirja

987 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

Anna sellele algatusele oma allkiri!

Allkirjastada saab vähemalt 16-aastane Eesti alaline elanik.
🚫Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta.🚫

Kommentaarid

  1. maavarad

    Nii elulise tähtsusega küsimuse otsustamiseks oleks vaja rohkem teadlaste arvamusi. Kuulamata tarkade inimeste seisukohti, võime kergesti "puusse panna... Jaan Kundla.

    1. Ei kaevandusele

      Me ei saa riskida põhjavee reostusega. Ennem peaks kaasama spetsialiste ja põhjalikult uurima, Ja võtke , tutvuge mitmete tiitlitega pärjatud akadeemik hr. Endel Lippmaa uurimistöid. Tema uurimistöö põhisuunad olid põlevkivi ja selle produktid, hiljem tegeles tuumamagnetresonantsi ja optiliste uurimismeetodite arendamisega. Viimasel ajal oli Endel Lippmaa põhiliseks tegevusvaldkonnaks kõrge energia osakeste füüsika.[3]Toetan põlevkivienergiat! ja aitab juba Eestimaa rikkumisest ja maha müümisest teistele . Ahnus ajab upakile. pealegi oli Hr. Lippmaa, kes ütles, et karstialadel kaevandamine tõmbab kaevud tühjaks ja kaob vesi. ma ei tea ühtegi selliste tiitlitega meest ja maapind ju ei muutu. Kõik mis seotud loodusega vajab ka teadmisi,mitte oletusi ja ei piisa teadmisest , et meil selline maavara on olemas.

      Olen lugenud läbi algatuse "Kliimaminister ja 40 lugupeetud riigikogu liiget, tunnistage avalikult üles, milleks tuumajaama TEGELIKULT ehitada tahetakse!" ja avaldan toetust oma allkirjaga.
      NimiIsikukoodAllkiri