Tahame ainult paberhääletust!

Hedi Ruul,
  1. Ühisloomes
  2. Allkirjastamisel
  3. Riigikogus
  4. Järelkaja
Peatatud: 92 allkirja

908 allkirja puudu Riigikokku saatmiseks. Allkirjastamise tähtaeg: .

🚫 Arvesse läheb vaid üks allkiri inimese kohta 🚫

Peatatud: 92 allkirja

Allkirjade kogumine on lõppenud. Paraku algatus ei kogunud autorite määratud tähtajaks Riigikokku saatmiseks vajalikku 1000 allkirja. Rahvaalgatus.ee säilitab kogutud allkirju maksimaalselt poolteist aastat allkirjastamise algusest, juhuks kui algatus taasavatakse.

Kogume allkirju selle jaoks, et praegune türannvalitsus saaks aru, et inimestel on kõrini ebaõiglusest!

Kogume allkirju: * e-valimiste lõpetamise poolt! * M- valimiste tekke vastu!

Ainus hääl mis loeb, on rahva hääl, ainus usaldus mis loeb on rahva usaldus - ning seda tänasel türannvalitsusel ei ole!

Kommentaarid

  1. Rahvaalgatus EKRE valijatele pabersedelid on loodud.

    Tere, rahvaalgatus EKRE valijatele ainult pabersedelite lubamine on juba loodud.Hääletage selle poolt ka.

    1. I can not more remember...

      ...how many of this stupid requests where already submitted. And I agree with Richard Treimuth, that EKRE members and voters should vote only on paper. If I would be the programmer of the software, I would simply block any E-Votes for EKRE and send the voter a message, that EKRE can only be voted on paper to avoid voting-fraud.

      1. Tähelepanek.

        Mis seos on siin Ekrega? Kõik on lihtne ja arusaadav. Kogume allkirju: * e-valimiste lõpetamise poolt! * M- valimiste tekke vastu! Igati legitiimne ja täiesti arusaadav petitsioon.Mis takistaks võimaluse hääletamisi; manipuleerida,võltsida, muuta. Kõik on võrdsed. Väike tähelepanek, kui oskate lugeda eestikeelset teksti ,siis palun vastake ka eesti keeles. Need ,kui ma "oleks" ,"poleks" ,"teeks" jne. Palun, teil on võimalus algatada ka rahvaalgatus, tehke. Aga võimalik ,et siin näete ise ka põhjust ,miks see rahvaalgatus ootab allirju. Lgp, Michelle Konzack .pöörake tähelepanu oma kirjutatule; Kui te oleksite selle tarkvara programmeerija ,te takistaksite e hääled antud juhul EKRE poolt hääletajatele. Ehk , ütlete ju ka ise ,et see süsteem on mõjutatav.(kellel on ligipääs tarkvarale, on võimalik siis tulemusi mõjutada) Mina pooldan paberhääletust.

        1. Right, because I was working many years ago in the french Cyberdefense and I am long term Open Source Developer (started in the 80's of last century. However, the source code should be reviewed by at least 2 independant instances but it is very hard to manipulate the software without being detected. To prevent votes from EKRE voters get manipulated or digitally trashed, you should consider voting only on paper. The rest of this country should continue as they like. P.S.: What if a radical EKRE member (do not tell me it is not possible) hack into the software and archive a voting result of 99,9% for EKRE?

      2. Arvamus.

        See on ainus tee, et Eestist saaks taas (hetkel vask-liberaalne autokraatia) demokraatlik riik, kus kõrgema võimu kandja on Eesti rahvas. Valijaid saab ka valetades petta (viimased Riigikogu valimised). Selle vastu aitab rahvahääletuse algatamise õigus. Täna ei kehti ju enam Põhiseadus. Vastutavad ei vastuta oma käkkide eest, võimude lahusust ei ole, karistusi määratakse ideoloogilise tõekspidamise järgi, Riigikogu on Valitsuse poolt tasalülitatud. jne. E-valimised on ebaausad ja reziimi tööriist võimul püsimiseks. Ei tehta isegi saladuseks kes kelle eest ja kui palju E valikuid tegi. See on ju ebaseaduslik. Aga IT tehniline pool? E valimisi ei saa vaadelda ega järelkontrollida. Keegi seda protsessi haldab ja keegi haldajale maksab, aga`´ kes maksab see tellib ju muusika`´! Aktsepteeriksin iga erakonda, sõlumata enda maailmavaatest, kes võidab valimised paberhääletusel. Tänast olukorda ma ei tunnusta erinevalt Riigikohtust või Presidendist. Ainult paberhääletus!

        1. в психушке день открытых дверей

          вот пусть автор и подает петицию в бумажной виде а не через интернет ))))))

          Olen lugenud läbi algatuse "Tahame ainult paberhääletust!" ja avaldan toetust oma allkirjaga.
          NimiIsikukoodAllkiri